Ortopediset jalkineet

Ortopediset jalkineet valmistetaan asiakkaalle silloin kun erityisjalkineilla ei saada riittävän hyvää ratkaisua ongelmaan.

Ortopediset jalkineet suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon jalkineen malli, puettavuus, kiinnitykset, materiaalit, kapit, korot, kiilaukset, kulutuspinnat.

Oikean muotoilun ansiosta ne eivät hierrä ja jalkineessa on reilusti tilaa tukipohjalliselle. Jalkine on pehmustettu kauttaaltaan, vähentäen paineen aiheuttamaa haavauman riskiä. Jalkineissa ei ole painavia saumoja. Kengän pohjat eivät liukasta, kun ne valitaan vuodenaikaan sopiviksi.

Ortopedisten jalkineiden valmistusaikataulu määrittyy asiakkaan tarpeiden ja kiireellisyyden mukaan. Lasten jalkineet valmistamme aina ensisijaisesti, sillä lapsen jalka kasvaa ja tilanne saattaa muuttua hyvinkin nopeasti. Lisäksi asiakkaat joilla jalkineet ovat ensimmäiset, liikkuminen ja jalan kuormittaminen ei tule kyseeseen ilman jalkinetta.

Henkilöt, jotka useita vuosia ovat käyttäneet ortopedisia jalkineita tietävät, miten ja milloin on aika hankkia uusia jalkineita. Yhdessä asiakkaan kanssa sovimme jalkineen valmistusaikataulun, jolloin jalkineen tulisi olla valmis. Näin jalkine palvelee asiakasta oikeaan aikaan.