3.4.2017 UUSI APUVÄLINETEKNIKKO HELSINGIN TOIMIPISTEESEEMME.
Apuvälineteknikko Sanni Tammimäki alotti työt maanantaina 3.4.2017 työt Helsingin toimipisteessämme. Sanni työskentelee pääasiallisesti ortotiikan vastaanotolla.

1.12.2016

CAMP SCANDINAVIA / ALLARD SUPPORT OSTI SUOMEN ORTOTIIKKA & PROTETIIKKA OY:N

1.12.2016 Camp Scandinavia osti kokonaisuudessaan Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:n ja näin SOP siirtyi Camp Scandinavian omistukseen. Suomen Ortotiikka ja Protetiikka jatkaa edelleen omana yrityksenään ja esimerkiksi yhtesytiedot ja Y-tunnus pysyvät ennallaan.  

Yritykset ovat tunteneet toisensa muutaman vuoden ajan, ja noin vuosi sitten Camp ja SOP aloittivat keskustelut mahdollisesta yrityskaupasta. S.O.P toimii ortopedisteknisellä alalla Turussa, Kuopiossa ja Helsingissä. Ensimmäisestä palaverista asti oli selvää, että molemmat yritykset jakavat samat arvot ja ajatukset tarjotakseen asiakkaille parhaimmat ratkaisut parempaan elämänlaatuun.

Camp Scandinavian näkökulmasta ajankohta yritysostolle on mitä parhain, sillä suomalaisessa kuntoutus- ja ortopediamarkkinatilanteessa tapahtuu jatkuvasti muutoksia; olipa kyse miten tuotteet maksetaan ja miltä yleinen markkinatilanne .näyttää. Noin vuosi sitten (1.12.2015) Invacare-tuotteiden myynti siirtyi Camp Scandinavian alaisuuteen. Nyt SOP auttaa Camp Scandinaviaa  rakentamaan kolmatta pilaria Suomeen, perinteisten valmisortoosien sekä Mobilityn tuotteiden ohella. Camp Scandinavian visio Suomessa on helpottaa asiakasta hoitoketjussa saamaan oikean apuvälineen mahdollisimman helposti, josta hyötyy sekä asiakas että maksaja. 

www.allardint.com

http://camp.fi

 

1.1.2016

FYSIOTERAPIATIEDOTE

Maija Salminen Tmi:n liiketoiminta on siirtynyt Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:lle 1.1.2016 alkaen. Fysioterapiavastaanotto toimii pääasiassa Helsingin toimipisteessämme, Pikku Huopalahdessa tai kotikäynteinä pääkaupunkiseudun alueella. Urheilufysioterapian vastaanotto Balanssi Studioilla siirtyy myös Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:n liiketoiminnaksi ja jatkuu normaalisti Kaapelitehtaalla, Ruoholahdessa. Fysioterapiakonsultaatiot ja koulutukset koko Suomessa.

Ajanvaraukset

Helsingin toimipisteen ja sopimusasiakkaiden ajanvaraukset sekä konsultaatio- ja koulutustiedustelut: keskus p.044 507 6880.

Urheilufysioterapia ja kotikäynnit:

Maija Salminen p.044 507 6890 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25.11.2014

Poikkeavat aukioloajat viikolla 48

Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:n klinikat ovat suljettuna henkilökunnan koulutuksen vuoksi seuraavasti:
Kuopio ja Kankaanpää 27.11,
Turku ja Helsinki 27-28.11.
Keskuksemme päivystää näinä päivinä normaalisti numerossa 0445076880.

 

8.9.2014

Jalkinekuvastot

Olemme lisänneet jalkinekuvastot sivuillemme. Ne löytyvät linkityksinä SOP Tiimi-sivulta.

 

9.7.2014

Suomen Ortotiikka & Protetiikka sponsoroi Liisaa triathlonproteesien osalta ja on muutenkin hengessä mukana. Tutustu Etelä-Suomen sanomien artikkeliin:

Jalkansa menettänyt suomalaistriathlonisti elää täysin urheilun ehdoilla

 

9.7.2013

Turun toimipiste muuttaa

1.8.2013 alkaen Turun apuvälineklinikka toimii osoitteessa Orikedonkatu 21, 20380 Turku. Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet pysyvät ennallaan.Klikkaa karttalinkki

 

13.6.2013 

Kesän aukioloajat

Kankaanpään jalkinetuotantomme on suljettuna kesälomien ja koneiden huollon vuoksi 15. - 28. heinäkuuta. Muut toimipisteemme ovat pääsääntöisesti avoinna normaalisti läpi kesän.

 

24.5.2013 Perjantai

Turun ja Kuopion toimipisteet suljettuna henkilökunnan koulutuksen vuoksi perjantaina 24.5.2013

Puhelinpäivystys keskusnumerossamme 044 507 6880. Toimipiste avoinna taas maanantaina normaalisti.

 

01.05.2013

Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy on aloittanut apuvälinevastaanoton uudella toimipaikalla Tampereella, Tampereen Validia- talon fysioterapiatiloissa.

Apuvälinevastaanotollemme voivat hakeutua ala- ja yläraajaproteesien, ortoosien, erityisjalkineiden tai kompressiotuotteiden tarvitsijat, joko suoraan tai julkisen terveydenhuollon ohjaamana. Vastaanotollamme pääset jokaisen eri erikoisalan asiantuntijan apuvälinepalveluun.

Osoite:

Ritakatu 7 B

Validia-talo Fysioterapia

33530 Tampere

p. 044 507 6880

 

11.3.2013

Keino-osat, elektroniikka ja ihmiskeho synnyttättävät tanssiteoksen nimeltä Faux / Dance Performance Faux combines artificial limbs, electronics and human body

Teoksen puvustus liikkuu arkirealismista surrealismiin ja leikkien etsii ihmisen olemisen uusia ulottuvuuksia. Miten virtuaalitodellisuus ja elektroniikka voivat tulevaisuudessa toimia sosiaalisen kanssakäymisen sanattoman ja kinesteettisen elekielen rinnalla?

Alpo Aaltokoski Company tuottaa Faux –tanssiteoksen yhteistyössä Aalto-yliopiston Media Factoryn ja Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:n kanssa. Yhteistyö mahdollistaa puvustukseen liittyvää laajan kokeilevan ja tutkimuksellisen otteen. Yhteistyön puitteissa Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijat työskentelevät täysipainoisesti ammattilaisproduktiossa.

Ensi-ilta Mediakeskus Lume:ssa 11.4.2013

FAUX Teacer Vimeossa

Tutustu teokseen:

Aalto Mediafactory

FAUX/Facebook

 

 

26.2.2013

Juoksuproteesin testauspäivä Kupittaalla

Suomen Ortotiikka & Protetiikka järjesti juoksemiseen tarkoitettujen alaraajaproteesien testauspäivän Kupittaan urheiluhallilla Turussa. Jalkoja oli testaamassa 1 sääriamputoitu ja 1 reisiamputoitu. Linkki Turun Sanomien juttuun  ja videoon

Voit katsoa Jarkon juoksua YouTubesta:

Jarkon juoksun ensimmäinen ratakierros.

Jarkon juoksua edestä kuvattuna

 

1.1.2013

Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy on ostanut Kenkätiimi Oy Shoe Team:n liiketoiminnan.

Liiketoimintakaupalla vahvistetaan suomalaista ortopedisten erityisjalkineiden tuotantoa. SOP:n jalkinetuotanto tullaan siirtämään kevään 2013 aikana Kankaanpäässää sijaitsevalle tehtaalle.  Toimintojen muutos näkyy asiakkaillemme ensisijaisesti parempana laatuna ja nopeampina toimitusaikoina. Tuotannossa tullaan kehittämään erityisesti lääkinnällisen kuntoutuksen- ja hoidollisten jalkineiden valikoimia. Tehtaalla valmistetaan hoidollisten jalkineiden lisäksi ortopedisia erityisjalkineita, ortopedisia mittajalkineita sekä täysortopedisia jalkineita. Asiakkaille Tiimin jalkineita on mahdollista hankkia Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:n apuvälineklinikoilta sekä monista eri apuvälinealan liikeistä.

Liiketointakaupan myötä Tiimin tiloissa on aloittanut SOP:n apuvälineklinikka, josta on saatavilla kaikki apuvälineklinikoidemme normaalit palvelut.

Hannu Ahola jatkaa edellen konsulttina yhtiön palveluksessa.

 

Lisätietoja:

Sirkka Kirjonen toimitusjohtaja p.040 507 6885

tai

Markku Salminen hallituksen pj. p.044 507 6883

 

19.11.2012 

Poikkeuksia aukioloajoissa

Kuopion ja Turun toimipisteemme ovat suljettuna 22. -  23. marraskuuta henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Ajanvarauksemme palvelee normaalisti numerossa 044 507 6880.

 

7.9.2012 

Nettisivujen päivitys

Suoritettiin Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:n nettisivujen päivityksen ensimmäinen vaihe. Syksyn 2012 aikana tulemme päivittämään sivustojamme vielä lisää. 

 

16.11.2011 

Uusi tuote

WalkAide-toiminnallinen sähköstimulaattori FES (Functional Electrical Stimulation) lisättiin Suomen Ortotiikka & Protetiikka Oy:n tuotevalikoimaan.